Zavarovanje doma

  • Zavarovanje doma

  • Zavarovanje hišnih ljubljenčkov

Dom je naše varno zavetje, kamor se vedno vračamo. Je prostor, kjer odraščamo, kjer ustvarjamo nove spomine in kjer so prijatelji vedno dobrodošli. Spomini bodo za vedno ostali na varnem, primerno pa zavarujte tudi svoj dom, če se kdaj slučajno pripeti kaj nepredvidenega

Zavarovanje doma je namenjeno lastnikom hiš, stanovanj in vikendov ter opreme v njih.

Hiša in stanovanje

 Zavarujemo lahko katerikoli stanovanjski objekt, hiše, stanovanja,     garaže, vrtne lope…. V zavarovanje so vključene tudi vse vgrajene   instalacije in vgrajena oprema. Ker hiša v kateri živimo predstavlja   naš dom in je del pomemben del socialne varnosti, je pomembno, da imamo svoj dom dobro zavarovan.

Zavarovanje krije škodo v primeru požara, strele, eksplozije, viharja in toče. Možno pa je zavarovati tudi za dodatne nevarnosti kot je udar strele, izliv vode, plaz in potres.

stanovanjsko zavarovanje

 

 

V zavarovanje lahko vključimo tudi notranjo opremo in  predmete v vašem domu. Zavarujemo jih pred osnovnimi nevarnostmi, kot tudi pred ropom ali vlomom. 

V nekaterih paketih je vključeno tudi strojelomno zavarovanje, ki krije škodo na gospodinjskih aparatih v primeru škode.

Domska asistenca

Vam je počila cev, kaj pa zdaj? K zavarovanju doma lahko vključimo domsko asistenco. Dosegljivi so 24ur na dan vse dni v letu. Pomagajo vam preko telefona z nasveti kako omiliti škodo in organizirajo mojstra, ki sanira nastalo škodo. Krijejo tudi stroške popravila škode.

Zavarovanje hišnih ljubljenčkov

Hišni ljubljenčki v naš dom prinašajo veselje in nas osrečujejo. Kot vsa živa bitja so žal tudi oni izpostavljeni različnim nevarnostim. Zgodi se, da zbolijo ali se poškodujejo in takrat je najmanj, kar lahko storimo zanje, da jim namenimo kvalitetno strokovno pomoč in nego. Zavarovanje hišnih ljubljenčkov ni modna muha, temveč del odgovornega lastništva živali.

  • Zavarovanje je namenjeno psom in mačkom. Pogoj za vstop v zavarovanje je, da je žival stara od 2 meseca do 7 let.
  • Osnovno zavarovanje krije osnovne preglede, diagnostiko, splošne preglede in zdravila na recept.
  • V primeru brejosti in poroda, krijejo stroške tudi tega.
  • Zavarovanje se prilagodi Vašim željam in potrebam, ter se lahko dodatno razširi.
puppy, dog, pet-1903313.jpg